We horen graag hoe u het verblijf in B&B "Aan het diep Winsum" heeft ervaren.

6. aug, 2020

Rik & Astrid

Wat een heerlijk verborgen plekje was dit. Fijne gastvrijheid, zalige bedden en een heerlijk overvloedig verrassend ontbijt.

Plus als kers op de taart een fijn buitenplaatsje waar je heerlijk in alle rust kan zitten.

Een aanrader dus.

10. feb, 2019

Jolanda Lammers

Fijn verblijf gehad. Mooi eigen huisje. Met woonkamer en 2 slaapkamers. Heel erg schoon en van alle gemakken voorzien. Emiel en Rimada zijn erg gastvrij. Fijn en goed ontbijt. Zeker een aanrader.

30. jul, 2018

Lizzy en hans uit Ylst

Vorig weekend zijn we begonnen met het Pieterpad en boekten een overnachting bij "aan het diep" te Winsum. PRIMA keuze geweest !!

Prachtig huisje met keukentje, 2 slaapkamers, eigen douche en WC, zitkamer en een klein terrasje, waar we 's avonds nog heerlijk gezeten hebben ivm het warme weer.

Volop privacy (eigen ingang) en sfeervol ingericht met oog voor details.

En dan heb ik het nog niet eens over het ontbijt dat zo riant was dat we er ook nog ruimschoots een lunchpakket van konden maken.

Tel daarbij de vriendelijke eigenaren en je begrijpt dat de start van onze wandelvakantie meer dan prima was.

En dan ook nog een super ligging tov het wandelpad en gunstig gelegen tov restaurants en winkels. Een AANRADER deze B & B !!

2. mei, 2018

Coby, Petra en Ellen

Met ons drieën begonnen aan net Pieterpad! Je zoekt een overnachtingsmogelijkheden en komt dan bij jullie uit! Wat een geweldig plekje! De locatie, de b&b en de gastvrijheid! Absoluut een aanrader! En niet te vergeten dat heerlijke ontbijt! Top!

23. feb, 2018

Imada, Dorette en Jo

Dit weekend startte onze Pieterpad-loop. We overnachtten in jullie B&B en wat vonden we dat top!

Vanaf het moment dat de deur openging en we omhoog de vide inkeken wisten we meteen: dit is een fijne plek. We sliepen er slechts 1 nacht, maar hadden er makkelijk nog een paar achteraan willen plakken. Jullie B&B straalt liefde en zorg uit. Mooi ingericht,
van alle gemakken voorzien, heerlijke bedden, de douche is goed, wat wil een mens met vermoeide voeten nog meer.

Een warme kachel (en nog duurzaam ook!) wachtte op ons, zowel voor als na onze zaterdagavond in Winsum.

Na een avond heerlijk slapen klaar voor een nieuwe dag en wandeltocht stond Emiel voor de deur met z’n karretje vol lekkernijen: een fantastisch Pieterpad-ontbijt.

Jullie leveren zeer goede, lieve, zorgzame service waardoor we ons meteen thuis voelden. Fijne communicatie van begin tot eind.

Dank jullie wel, we hopen nog eens terug te komen en raden Pieterpad-lopers zeker aan bij jullie te logeren!Groetjes uit Amsterdam, Amstelveen en Huizen

Imada, Dorette en Jo

25. jun, 2017

Willem&Erna de Bruin

We hebben genoten van de rust, het heerlijke ontbijt en jullie gastvrijheid in de prachtige sfeervolle B&B aan het diep in Winsum.

1. jun, 2017

René en Ingrid

Dank jullie wel voor de goede zorgen. En wat hebben jullie er een mooi plekje van gemaakt. Aan alles is gedacht. Zelfs nog heerlijk kunnen genieten van het late zonnetje op ons "eigen" terrasje. Wij zijn klaar en uitgerust voor de 2e etappe van het Pieterpad.

31. mei, 2017

J. Slappendel

Wat een mooi plekje hebben jullie hier! En wat leuk dat we pas de tweede gasten zijn. De B&B gaat vast een succes worden! Wij zijn in ieder geval weer helemaal opgeladen voor de 2e etappe van het Pieterpad naar Groningen. Dank jullie wel voor de goede
zorgen!

12. mei, 2017

Rianne Plegt

Gezellige B&B en gunstig gelegen nabij het centrum. Hartelijk ontvangen en leuke tips meegekregen voor het lopen van het pieterpad. Zeker een aanrader! Marga, Agnes en Rianne.

28. mrt, 2017

Emiel

Welkom bij b&b aan het diep. Wat vond u van uw verblijf? We horen het graag.